TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablečný štrúdl na plech

Zpět
  • Autor: Sonka15
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 24.00

Ingredience

Dochucovadla:

Skořice, citrón

Energetická hodnota celkem: 19079 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 198, Sacharidy (g): 593, SAFA (g): 89, Cukry (g): 249, Vláknina (g): 59, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 795 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 24.7, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 10.4, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jablka oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadle a zakapeme citronem a posypeme skořicí.Z mouky, cukru, Hery, vejce, prdopeče a mléka vypracujeme hladké těsto, které rozdělíme na poloviny. Na plech s pečícím papírem dáme polovinu těsta (vyválíme), posypeme nastrouhanými jablky a přikryjeme druhou polovinou těsta. Pečeme na 180°C cca 30 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři