TOPlist


Bramborák s drůbežím

  • Uživatelský recept
  • Autor: iva.sestakova.mk
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

50g kuřecí prsa 50g cibulka jarní 100g kapie 100g brambor ½ vejce 30ml polotučného mléka 20g hladké mouky 10g oleje

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)8
Mouka pšeničná hladká20
Mléko polotučné průměr30
Vejce celá průměr27
Brambory zimní100
Paprika červená100
Cibule50
Kuřecí prsa50

Energetická hodnota celkem: 1600 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 43 SAFA (g): 3 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sójová omáčka, koření do bramboráku

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájejte na kousky a promíchejte se sójovou omáčkou. Opečte na pánvi, přidejte jarní cibulku a na nudličky nakrájenou kappi. Nastrouhané brambory nechte ustát a slijte vodu, pak smíchejte s vejcem, mlékem, hladkou moukou, a kořením do bramboráku.Usmažte bramborák a pak bramborák naplňte směsí z kuřecího masa a přeložte

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma