TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Celozrnný jablečný perník

Zpět
  • Autor: Nunanka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5058 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 178, SAFA (g): 15, Cukry (g): 74, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 506 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 7.4, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Jablka svařit a rozmixovat s trochou vody na pyré. Vychladlé pyré smíchat s ostatními ingrediencemi, přidat nasekané ořechy a péct v menší formě cca 35 minut na 170 st. Po vychladnutí polít tenkou vrstvou polevy (možné vynechat).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři