TOPlist


Krevety s fazolovými lusky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krevety200
Máslo čerstvé15
Fazolové lusky sterilované (Bonduelle)300
Houska vícezrnná30
Česnek5

Energetická hodnota celkem: 1926 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 10 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

česnek, citronová tráva

Postup přípravy

Krevety orestujeme na másle nebo na oleji, ochutíme kořením s citronovou trávou a vyjmeme z výpeku. Do výpeku dáme prohřát sterilované fazolové lusky - můžeme přidat lžíci smetany na vaření a trochu česneku. Hodí se i plátek vícezrné bagety

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma