TOPlist
Sledujte nás:

Huspenina s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 15.00

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, nové koření, pepř, sůl, ocet, česnek

Energetická hodnota celkem: 11735 kJ

Bílkoviny (g): 179, Tuky (g): 212, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 95, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 782 kJ

Bílkoviny (g): 11.9, Tuky (g): 14.1, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Dáme vařit vepřové nožičky s kořením, celou cibulí a dvěma stroužky česneku (já dávám do papiňáku). Po uvaření (odpadává z kostí) scedíme, do vývaru dáme vařit kuřecí maso a mezitím obereme maso a klihovité kůžičky z kostí. Sulcovité části nameleme nebo najemno nakrájíme, uvařené kuřecí nakrájíme na kostky. Vše vrátíme do vývaru, dále přidáme sterilovaný hráček, vařenou kořenovou zeleninu nakrájenou na kostky (nebo lze použít sterilovanou), vše přivedeme k varu a následně nalijeme na pekáč či do misek případně do "rukávu" na tlačenku a dáme vychladit. Podáváme s cibulí a octem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři