TOPlist


Ovarové koleno

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové koleno (syrové bez kosti)2000
Voda2500
Cibule200
Česnek50
Křen50

Energetická hodnota celkem: 26015 kJ

Bílkoviny (g): 348, Tuky (g): 521, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 234 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2602 kJ

Bílkoviny (g): 34.8, Tuky (g): 52.1, Sacharidy (g): 3.8 SAFA (g): 23.4 Cukry (g): 1.4 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl,celý pepř, nové koření, bobkový list

Postup přípravy

Koleno uvaříme společně s kořením (vkládáme do horké vody, aby s zachovala chuť masa) a celou cibulí a několika stroužků česneku. Vývar použijeme na polévku. Tlusté maso s kůží přenecháme někomu,kdo to rád a my si nakrájíme libové pěkné plátky a pochutnáme si pěkně s křenem a chlebem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma