TOPlist


rumburakuv hněv

  • Uživatelský recept
  • Autor: jarousek
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové mleté průměr (syrové)550
Sádlo vepřové škvařené15
Cibule70
Eidam 30%120
Kečup36
Vejce celé (syrové)98
Kunín Selský jogurt bílý394

Energetická hodnota celkem: 9879 kJ

Bílkoviny (g): 157, Tuky (g): 173, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 83 Cukry (g): 28 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1976 kJ

Bílkoviny (g): 31.4, Tuky (g): 34.6, Sacharidy (g): 6.8 SAFA (g): 16.6 Cukry (g): 5.6 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

sůl pepř

Postup přípravy

Na sádle orestujeme cibulku přidame maso osolíme a opepříme.V hrnečku rozmícháme jogurt ,kečup, vajíčko.Dáme do pekáčku který, vymažeme a vysypame strouhankou, přidáme orestované maso a zalijeme jogurtem a posypeme nastrouhaným sýrem a dáme péct.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma