TOPlist


Vepřová líčka na víně

  • Uživatelský recept
  • Autor: FosaHlad1
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 300

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová líčka1027
Mrkev266
Celer bulva84
Petržel - kořen195
Sádlo vepřové škvařené53
Cibule105
Víno červené247
Rajský protlak140
Bujón průměr (hotový)500
Cukr bílý (řepný, třtinový)5

Energetická hodnota celkem: 10495 kJ

Bílkoviny (g): 231, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 144 SAFA (g): 50 Cukry (g): 66 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 14

Energetická hodnota na 1 porci: 1050 kJ

Bílkoviny (g): 23.1, Tuky (g): 11.2, Sacharidy (g): 14.4 SAFA (g): 5 Cukry (g): 6.6 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1.4

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma