TOPlist


Brambory zapečené s drůbežím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené800
Krůta bez kůže průměr 600
Vejce celá průměr220
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)200

Energetická hodnota celkem: 7522 kJ

Bílkoviny (g): 183, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 155 SAFA (g): 18 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1881 kJ

Bílkoviny (g): 45.8, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 38.8 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 4.3 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

bylinky dle chuti, koření na kuře bez soli

Postup přípravy

Brambory - většinou ty, které zbydou nakrájím na plátky. Na hrubo semelu drůbeží maso a ochutím kořením na kuře a krátce orestuju. Smíchám s plátky brambor, vše vložím do zapékací misky a krátce zapeču, pak přiliju rozšlehaná vejce a nechám dopéct

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma