TOPlist


Roláda z vepřové plece

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 80

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Máslo čerstvé nesolené10
Cibule400
Malva hořčice plnotučná20
Pórek50
Paprika žlutá 50
Paprika červená50
Slanina anglická50
Vepřová plec (syrová)800
Vejce celé (syrové)165
Šunka vepřová výběrová100

Energetická hodnota celkem: 9072 kJ

Bílkoviny (g): 205, Tuky (g): 128, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 55 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 907 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 4.7 SAFA (g): 5.5 Cukry (g): 2.4 Vláknina (g): 1.1 Sůl (g): 0.6


Dochucovadla:

pepř,sůl,

Postup přípravy

Vepřovou plec prokrojíme na plát, dobře ho rozklepeme, potřeme hořčicí, opepříme, položíme plát vaječné omelety ,šunku,pórek,papriku,proužky anglické slaniny a utáhneme do pevné rolády. Když je dobře utažená nemusí se ani stahovat provázkem.Položíme do pekáčku vystlaného cibulí a zprvu dusíme za průběžného podlévání,pak necháme dorůžovět .Šťávičku zahustíme jen rozmixovanou cibulí.Je li třeba dosolíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma