TOPlist


Mandlovo-kávová roláda

  • Uživatelský recept
  • Autor: nachala
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bílek (syrový)210
Mandle (nesolené)69
erythritol100
Mascarpone200
Káva (bez mléka a cukru)20

Energetická hodnota celkem: 5429 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 121, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 57 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 271 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 0.8 SAFA (g): 2.9 Cukry (g): 0.4 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

erythritol

Postup přípravy

Z bílků ušleháme sníh, přidáme rozdrcené mandle, lžíci xyotolu, smícháme a rozetřeme na plech. Pečeme cca 15 - 20min Mezi tím si připravíme mascarpone silnou kávu rozšleháme se zbytkem erythritolu a dáme chladit. po upečení a vychlazení těsta, ho potřeme krémem a srolujeme dáme chladit nejlépe do druhého dne

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma