TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mandlovo-kávová roláda

Zpět
  • Autor: nachala
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

erythritol

Energetická hodnota celkem: 5429 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 121, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 57, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 271 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Z bílků ušleháme sníh, přidáme rozdrcené mandle, lžíci xyotolu, smícháme a rozetřeme na plech. Pečeme cca 15 - 20min Mezi tím si připravíme mascarpone silnou kávu rozšleháme se zbytkem erythritolu a dáme chladit. po upečení a vychlazení těsta, ho potřeme krémem a srolujeme dáme chladit nejlépe do druhého dne

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři