TOPlist


Fazolové lusky s kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůta bez kůže průměr 150
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)15
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku)100
Fazolové lusky sterilované (Bonduelle)300

Energetická hodnota celkem: 1907 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 6 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl, nálev z okurek

Postup přípravy

Drůbeží maso - kuřecí nebo krůtí nakrájíme na špalíky a krátce opečeme na oleji. Mírně osolíme, zalijeme mlékem, pokud máme nálev z okurek, požijeme na ochucení. V hotovém pokrmu prohřejeme sterilované fazolové lusky. Podáváme s bramborem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma