TOPlist


Tvarohové zelňáky

  • Autor: madridacka
  • Porce: 24.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Psyllium20
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu500
Jihočeský tvaroh odtučněný500
Škvarky240
Vločky pohankové50
Vejce celé (syrové)110
Kypřící prášek do pečiva13
Česnek20

Energetická hodnota celkem: 10801 kJ

Bílkoviny (g): 120, Tuky (g): 194, Sacharidy (g): 85 SAFA (g): 85 Cukry (g): 34 Vláknina (g): 36 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 450 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 8.1, Sacharidy (g): 3.5 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 1.4 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka

Postup přípravy

Zelí nakrájíme na drobno, škvarky pomeleme, vše smícháme a pečeme v teflonové formě na muffiny cca 40 min. Já formu nevymazala, ale šlo špatně vyklápět.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma