- Autor: tkoskubova
- Doba přípravy (min.): 12
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 50 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Eidam 30% | 100 |
Cuketa | 400 |
Olej slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové | 3 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř,česnek,majoránka,petželka
Energetická hodnota celkem: 2601 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1301 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Cuketu nastrouháme najemno,přidáme jemně nastrouhaný sýr,vejce,zahustíme ovesnými vločkami a okořeníme.Tvoříme malé karbanátky,které opékáme na pánvi s trochou oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.