TOPlist


Bramborová roláda

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)800
Parmezán 32%150
Gouda 48%150
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí)300
Paprika červená50
Paprika žlutá 50
Paprika zelená50
Cibule100
Česnek30

Energetická hodnota celkem: 9349 kJ

Bílkoviny (g): 174, Tuky (g): 98, Sacharidy (g): 153 SAFA (g): 66 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1558 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 25.5 SAFA (g): 11 Cukry (g): 3.2 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl,pepř,bylinky jako náplň můžeme použít i houbovou smaženici, případně jinou náplň podle chuti.

Postup přípravy

Na plech na pečicí papír nastrouháme vrstvičku sýra, poklademe ji na tenko nakrájenými syrovými bramborami tak,aby se mírně překrývaly, další vrstvu opět tvoří nastrouhaný sýr, upečeme v troubě do růžova pak potřeme masovozeleninovou směsí a znovu posypeme sýrem, zarolujeme pomocí pečicího papíru do rolády a ještě na 20minut zapečeme. Masová směs:mleté krůtí maso,nakrájené papriky,cibule, česnek,bylinky podle chuti,sůl,pepř

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

24. 02. 2019 14:26

nevzdavatse

Tak to by mne nenapadlo. Musí to být dobrota:-).

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma