TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Černicový koláč bez cukru

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 45.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 20370 kJ

Bílkoviny (g): 131, Tuky (g): 222, Sacharidy (g): 633, SAFA (g): 164, Cukry (g): 273, Vláknina (g): 37, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 453 kJ

Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 14.1, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 6.1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Vajíčko vymiešame do peny s trstinovou šťavou. Pridáme olej a mlieko. Postupne múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pokladieme ovocím a dáme predpiecť do rúry vyhriatej na 200°C cca 10min. Dve kyslé smotany a jemný tvaroh (alebo len 3x jemný tvaroh) zmiešme s medom, tromi menšími vajíčkami a zlatým klasom alebo pudingom. Navrstvíme na predpečené cesto, posypeme mandľami a dopekáme cca 40 min na 170°C.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři