TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí maso s fazolkami a anglickou slaninou

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, citronový tymián, dobromysl,libeček

Energetická hodnota celkem: 3943 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 13, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 986 kJ

Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Cibuli orestujeme společně s okořeněným masem na lžíci oleje, podlijeme vodou a dodusíme do měkka Slaninu opečeme na suché pánvi do růžova a vyjmeme, na výpek ze slaniny přidáme fazolové lusky ( použila jsem sterilované) a prohřejeme, smícháme s masem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři