TOPlist


Krůtí maso s fazolkami a anglickou slaninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí)400
Olej řepkový10
Cibule200
Slanina anglická40
Fazolové lusky sterilované Bonduelle800

Energetická hodnota celkem: 3943 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 26 SAFA (g): 13 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 986 kJ

Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 6.5 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 4.3 Vláknina (g): 6.8 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

sůl, citronový tymián, dobromysl,libeček

Postup přípravy

Cibuli orestujeme společně s okořeněným masem na lžíci oleje, podlijeme vodou a dodusíme do měkka Slaninu opečeme na suché pánvi do růžova a vyjmeme, na výpek ze slaniny přidáme fazolové lusky ( použila jsem sterilované) a prohřejeme, smícháme s masem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma