TOPlist
Sledujte nás:

Jablečné řezy

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

cukr moučka na posypání

Energetická hodnota celkem: 5376 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 241, SAFA (g): 7, Cukry (g): 76, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 269 kJ

Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 12.1, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Ze surovin uhněteme těsto, necháme ho v lednici chvilku ztuhnout, rozdělíme na dva díly, rozválíme na pláty mezi něž dáme náplň. Náplň: jablka nakrájená na kostičky smícháme s cukrem a práškem na vanilkový pudink. Množství cukru přizpůsobíme chuti jablek. Pečem do světle růžova asi 25-30 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři