- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr moučka | 2 |
Puding průměr (prášek) | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Cukr vanilinový | 12 |
Jablko | 400 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Hera | 12 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mouka pšeničná hladká | 200 |
Dochucovadla:
cukr moučka na posypání
Energetická hodnota celkem: 5376 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 241,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 76,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 269 kJ
Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 12.1, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ze surovin uhněteme těsto, necháme ho v lednici chvilku ztuhnout, rozdělíme na dva díly, rozválíme na pláty mezi něž dáme náplň. Náplň: jablka nakrájená na kostičky smícháme s cukrem a práškem na vanilkový pudink. Množství cukru přizpůsobíme chuti jablek. Pečem do světle růžova asi 25-30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.