- Autor: agabrielova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí hřbet | 250 |
Mrkev | 200 |
Cibule | 80 |
Česnek | 40 |
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 80 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř celý
Energetická hodnota celkem: 3456 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí hřbet, mrkev, petržel, celer, cibuli, česnek, pepř, sůl a vodu dáme do papinova hrnce a vaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.