- Autor: agabrielova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 350 |
Mrkev | 70 |
Petržel - kořen | 40 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Brambory zimní | 80 |
Dochucovadla:
šalvěj, bazalka, sůl
Energetická hodnota celkem: 836 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 209 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dýni, mrkev, petržel, brambory nakrájíme na kostky a s menším množstvím vody vaříme. Přidáme list šalvěje. Měkkou zeleninu rozmixujeme, před tím vytáhneme šalvěj a přidáme vodu, osolíme a ochutíme bazalkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.