TOPlist


Salát s krevetami a mocarelou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Salát ledový400
Salát římský400
Salát Mangold400
Krevety400
Bílý sýr kořeněný Gyros, Satyr, Rabín200
Jogurt bílý polotučný průměr200
Omáčka k masu (Spak) Barbecue, Sladko-kyselá, Chilli-česnek - průměr5

Energetická hodnota celkem: 4878 kJ

Bílkoviny (g): 134, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 54 SAFA (g): 28 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1220 kJ

Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 13.5 SAFA (g): 7 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Krevety krátce orestujeme na troše oleje s kořením na marinovanou rybu. Připravíme si libovolný listový salát -nejlépe natrháním lupenů, přidáme chery rajčata, mozarelu dresink a krevety. Podáváme s cererálním pečivem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma