TOPlist


Houbová pasta

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Houby čerstvé průměr800
Rajčata 50
Papričky chilli30
Vývar zeleninový40
Paprika červená100
papriková Harisa20
Česnek40
Cibule100

Energetická hodnota celkem: 1694 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 65 SAFA (g): 0 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 169 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 6.5 SAFA (g): 0 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 2.6 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl,kmín,

Postup přípravy

Houby podusíme na cibulce do měkka, přidáme rozmačkaný česnek, kousek pálivé papričky, kapii na drobno nakrájenou,rajče oloupané a jadérek zbavené, sůl,mletý kmín,1/2 kostičky zeleninového bujónu a znovu podusíme. Když všechno dostatečně změkne a propojí chutě rozmixujeme na lehounce zrnitou pastu.tu plníme do skleniček ještě horkou , uzavřeme víčkem, a otočíme vzhůru dnem. Pokud máme rádi hrubší konzistenci mixovat nemusíme. Na pečivo je to lepší než paštika.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma