TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rajský protlak

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 60.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 3000
Jablko1000

Energetická hodnota celkem: 5000 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 230, SAFA (g): 1, Cukry (g): 190, Vláknina (g): 71, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 83 kJ

Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omytá nakrájená rajčat společně s očištěnými jablky dáme dusit. Rozdusíme na kaši, kterou rozmixujeme a přepasírujeme přes cedník, abychom hmotu zbavili zrníček a nerozvařených slupek. Propasírovanou dření plníme skleničky, dobře uzavřeme a sterilujeme dvacet minut při 80°C, Necháme vychladnout. Ochutíme až při přípravě jídla.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři