TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Kváskový chléb s tuňákovou pomazánkou

Zpět

Podrobný návod, jak upéct domácí kváskový chléb, najdete v e-booku Svačím zdravě se STOBem.

Ingredience

Dochucovadla:

Lžička limetkové nebo citrónové šťávy

Energetická hodnota celkem: 1387 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 8, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 694 kJ

Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Tuňáka umixujeme nebo rozmícháme s žervé, přidáme limetkovou šťávu, dle chuti přidáme i najemno nakrájenou jarní cibulku nebo čerstvé bylinky. Místo tuňáka lze použít i sardinky ve vlastní šťávě nebo uzenou makrelu. Podáváme s celozrnným kváskovým chlebem a čerstvou zeleninou.

Fotografie

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři