TOPlist


Karbanátky vepřové

  • Uživatelský recept
  • Autor: olivaoliva
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Karbanátky z vepřového masa.

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Strouhanka50
Cibule50
Žemle tuková50
Vejce celá průměr50
Vepřová krkovice350
Voda100

Energetická hodnota celkem: 5998 kJ

Bílkoviny (g): 69, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 41 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1500 kJ

Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 18.8 SAFA (g): 10.3 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Maso umelu, přidám vejce, ve vodě namočenou pokrájenou housku, nadrobno nasekanou cibuli a vše spojím dohromady. Dohustím strouhankou. Osolím, opepřím a vytvaruji 12 karbanátků, které osmažím na 5 ml olivového oleje.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma