TOPlist
Sledujte nás:

plokkfiskur

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, koření na ryby, bylinky dle chuti

Energetická hodnota celkem: 9480 kJ

Bílkoviny (g): 138, Tuky (g): 104, Sacharidy (g): 189, SAFA (g): 67, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2370 kJ

Bílkoviny (g): 34.5, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 47.3, SAFA (g): 16.8, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Brambory uvaříme a rozšťoucháme na hustší kaši, ne moc do hladka. Mraženou tresku nakrájíme na malé kousky (1x1x1 cm), cibuli nakrájíme na drobno. Cibuli osmahneme na ghi, přidáme tresku a nasypeme koření na ryby, sůl (pozor, kořenicí směsi často už sůl obsahují) a bylinky dle chuti. Směs vmícháme do kaše, přednáme do pekáčku, zasypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě na 200 C asi 30 minut. 1 porce = 512 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři