TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Rukolové pesto

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 5
  • STOB recept
  • Porce: 12.00

Rukolové pesto je ideálním způsobem, jak zužitkovat rukolu, která vám v lednici přebývá.

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Česnek5
Olej olivový45
Parmezán 32%30
Rukola40

Energetická hodnota celkem: 2234 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 13, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 186 kJ

Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Všechny ingredience společně rozmixujeme, uchováváme v lednici v uzavřené nádobě a spotřebujeme během pár dní. Rukolové pesto se hodí na dochucení salátů, těstovin nebo třeba ke grilovanému masu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři