TOPlist


Guláš segedýn

  • Uživatelský recept
  • Autor: babika
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

400 g vepřového libového masa,1 cibule, 250 g zelí kysané, 50 g zakysaná smetana, sůl, pepř, česnek, olivový olej, paprika mletá

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Česnek50
Oleje (všechny druhy)2
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr50
Zelí bílé kysané250
Cibule70
Vepřové libové průměr400

Energetická hodnota celkem: 4952 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 38 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2476 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 14.5 SAFA (g): 19 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky . Cibulku zpěníme na oleji, přidáme maso a opečeme. Posypeme mletou paprikou, podlijem vodou a dusíme do měkka. Přidáme kysané zelí , česnek a zakysanou smetanu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma