TOPlist


Cous-cous s vepřovou kýtou a zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: simaves
  • Porce: 1.00

Lehce pikantní cous-cous.

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda200
Kuskus45
Vepřová kýta na řízky85
Cuketa40
Paprika červená10
Paprika žlutá 10
Rajčata Cherry40
Koření průměr2
Oleje (všechny druhy)5

Energetická hodnota celkem: 1754 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 6 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

kurkuma, čarodějka, chilli, Vega s vitamíny a vlákninou

Postup přípravy

Maso pokrájené na nudličky naložíme s Čarodějkou a troškou oleje. Potom orestujeme na pánvi, přidáme pokrájenou zeleninu a nakonec cous-cous, který jsme připravili s vařící vodou, kurkumou, Vegou a chilli.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma