Hraběnčiny jablečné řezy
- Uživatelský recept
- Autor: vehicle
- Porce: 12.00
- Doba přípravy (min.): 40
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 450 |
Hera | 250 |
Vejce celá průměr | 220 |
Jablka | 1000 |
Cukr průměr | 300 |
Prášek do pečiva | 10 |
Koření průměr | 15 |
Energetická hodnota celkem: 22583 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 210,
Sacharidy (g): 790
SAFA (g): 100
Cukry (g): 415
Vláknina (g): 54
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1882 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 65.8 SAFA (g): 8.3 Cukry (g): 34.6 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se