HOLANSKY RIZEK
- Uživatelský recept
- Autor: lilicek
- Porce: 98.00
- Doba přípravy (min.): 30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mleté maso na sekanou | 500 |
Eidam 30 % průměr | 250 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 50 |
Strouhanka | 30 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 10639 kJ
Bílkoviny (g): 156,
Tuky (g): 199,
Sacharidy (g): 29
SAFA (g): 99
Cukry (g): 6
Vláknina (g): 1
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 109 kJ
Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 0.3 SAFA (g): 1 Cukry (g): 0.1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.1
Dochucovadla:
SUL,PEPR
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se