TOPlist


HOLANSKY RIZEK

  • Uživatelský recept
  • Autor: lilicek
  • Porce: 98.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mleté maso na sekanou500
Eidam 30 % průměr250
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr50
Strouhanka30
Vejce celá průměr55

Energetická hodnota celkem: 10639 kJ

Bílkoviny (g): 156, Tuky (g): 199, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 99 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 109 kJ

Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 0.3 SAFA (g): 1 Cukry (g): 0.1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

SUL,PEPR

Postup přípravy

500g mletého masa(nejlíp vepřová plec) 200g nastrouhaného eidamu 50ML mléka sůl,pepř Den předem promíchám maso s mlékem a dám do lednice.Druhý den přidám sýr,osolím a opepřím.Navlhčenýma rukama tvaruju řízky,které vložím nejdřív do rozšlehaného vejce,a pak obalím ve strouhance a ještě jednou do vejce,a znova do strouhanky,potom na oleji usmažím.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma