TOPlist


Hraběnčiny řezy

  • Uživatelský recept
  • Autor: Gabcaska
  • Porce: 26.00
  • Doba přípravy (min.): 80

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná polohrubá450
Vejce celá průměr350
Máslo250
Prášek do pečiva12
Cukr průměr200
Jablka1000
Hrozinky50
Vlašské ořechy50

Energetická hodnota celkem: 24016 kJ

Bílkoviny (g): 99, Tuky (g): 265, Sacharidy (g): 723 SAFA (g): 115 Cukry (g): 341 Vláknina (g): 58 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 924 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 10.2, Sacharidy (g): 27.8 SAFA (g): 4.4 Cukry (g): 13.1 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma