TOPlist


Indické kuře

  • Uživatelský recept
  • Autor: jipohe
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí stehna bez kosti a bez kůže průměr400
Cibule80
Cuketa80
Paprika zelená130
Česnek10
Fazolky80
Jogurt bílý selský (Hollandia)60
Oleje (všechny druhy)20
Rajský protlak20
Rýže dlouhozrnná syrová160

Energetická hodnota celkem: 7249 kJ

Bílkoviny (g): 119, Tuky (g): 67, Sacharidy (g): 157 SAFA (g): 24 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1812 kJ

Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 39.3 SAFA (g): 6 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,pepř mletý,masala,kurkuma,červená kari pasta

Postup přípravy

Stehna vykosttíme zbavíme tuku a kůží.Maso prudce opečeme na oleji,přidáme nakrájenou zeleninu a restujeme.Postupně přidáváme koření a naposledy protlak.Podlijeme a dusíme až je maso měkké.Když je maso hotové nalijeme jogurt a necháme krátce probublat.Podáváme s rýží

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma