TOPlist


Boršč

  • Autor: fonty
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Česnek20
Kedlubna50
Bio rajčatový protlak 100g sklenička100
Rajčata loupaná Valfruta120
Voda600
Petržel - kořen50
Mrkev50
Paprika zelená50
Celer - bulva50
Cibule50
Červená řepa200
Sádlo vepřové škvařené40

Energetická hodnota celkem: 2898 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 63 SAFA (g): 16 Cukry (g): 38 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 725 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 15.8 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9.5 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma