TOPlist


Rajská omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: rakova
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa1000
Rajčatový protlak340
Sojový olej15
Balsamicový ocet30
Javorový sirup37

Energetická hodnota celkem: 3548 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 122 SAFA (g): 10 Cukry (g): 87 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 710 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 24.4 SAFA (g): 2 Cukry (g): 17.4 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 0.6


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Cuketu oloupeme, případně také zbavíme semínek. Nakrájíme na kostičky a na chvíli osmahneme na oleji. Zalijeme 300 ml vody a asi 15 min dusíme. Změklou cuketu rozmixuje tyčovým mixérem, přidáme rajský protlak a dochutíme solí, octem a cukrem. Necháme chvíli povařit a podáváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma