TOPlist


Segedýnský guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: zdenekzabrodsky
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule150
Vepřová krkovice500
Oleje (všechny druhy)30
Brambory zimní60
Zelí bílé kysané500
Smetana na vaření 10 % tuku průměr250

Energetická hodnota celkem: 9258 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 180, Sacharidy (g): 56 SAFA (g): 77 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1852 kJ

Bílkoviny (g): 18.4, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 11.2 SAFA (g): 15.4 Cukry (g): 6.4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na osmaženou cibuli přidáme nakrájenou krkovici a mletou papriku. Orestujem a vloříme pokrájené kysané zelí. Dusíme do měka, pdléváme a zahustíme strouhaným bramborem. Na závěr polejeme 10% smetanou. Dochutíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma