TOPlist


rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: LenkaBenesova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Koření průměr2
Eidam 30 % průměr57
Okurky sterilované180
Paprika zelená49
Cibule šalotka23
Cibule35
Vepřové maso ve vlastní šťávě160
Rýže vařená natural240

Energetická hodnota celkem: 4465 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 57, Sacharidy (g): 89 SAFA (g): 27 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2233 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 28.5, Sacharidy (g): 44.5 SAFA (g): 13.5 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 3.5

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma