TOPlist


jablková buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: voznicovavera
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr250
Mouka špaldová celozrnná20
Cukr průměr60
Pudink vanilkový - prášek40
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr250
Jablka500

Energetická hodnota celkem: 5403 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 189 SAFA (g): 9 Cukry (g): 140 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 450 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 15.8 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 11.7 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

jablka 6ks, vanička tvarohu, 4 lžíce třtinového cukru, pudink, 5 vajec, mouka,kypř prášek

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma