TOPlist


jablečný závin

  • Uživatelský recept
  • Autor: sanad
  • Porce: 20.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vlašské ořechy100
Vejce celá průměr55
Mouka pšeničná hladká400
Oleje (všechny druhy)50
Vločky ovesné průměr40
Cukr hroznový Glukopur50
Hrozinky100
Jablka1100
Mouka pšeničná celozrnná průměr100

Energetická hodnota celkem: 17461 kJ

Bílkoviny (g): 89, Tuky (g): 125, Sacharidy (g): 659 SAFA (g): 19 Cukry (g): 229 Vláknina (g): 64 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 873 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 33 SAFA (g): 1 Cukry (g): 11.5 Vláknina (g): 3.2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

skořice,jablečná vláknina,ocet,horká voda

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma