TOPlist


Markovo-tvarožnije zapekanky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Diaana
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev300
Tvaroh polotučný průměr400
Mouka pšeničná hladká80
Vejce celá průměr120
Cukr průměr16

Energetická hodnota celkem: 4591 kJ

Bílkoviny (g): 99, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 121 SAFA (g): 10 Cukry (g): 51 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1148 kJ

Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 30.3 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 12.8 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

volitelně skořice, kardamom

Postup přípravy

Smíchat dát na plech na pečící papír a péct při 220°C až začnou hnědnout. Dají se i smažit a jsou lepší, ale to už není dieta:-))

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma