TOPlist


Boršč naprosto úžasný

  • Uživatelský recept
  • Autor: bosorkalesni
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer - bulva150
Petržel - kořen150
Zelí červené hlávkové150

Energetická hodnota celkem: 825 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 0 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 206 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 9.5 SAFA (g): 0 Cukry (g): 5.8 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Dáme vařit maso s kořením - tj.bobkový list, pepř celý, nové koření vše cca po 3ks a osolíme. Mezitím si připravíme kořenovou zeleninu a přidáme do polévky . Po chvilce vaření přidáme na kousíčky nakrájené zelí, poté zavařenou červenou řepu. Necháme vše vařit cca 20 min a nakonec přidáme oloupaná rajčata. Vyjmeme maso, kořenovou zeleninu nakrájíme, vrátíme do polevky. Můžeme hodit kostku Masoxu, a dochutíme octem. Na talíři při podávání, můžeme zjemnit smetanou, či ušlehanou šlehačkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma