TOPlist


kynuté koláče

  • Uživatelský recept
  • Autor: Magda Zalesakova
  • Porce: 30.00
  • Doba přípravy (min.): 240

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Droždí 42
Mouka pšeničná bílá průměr500
Oleje (všechny druhy)200
Mléko polotučné čerstvé průměr250
Vejce celá průměr55
Cukr průměr60
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr250
Hrozinky20
Přesnídávka jablka s banány (Hipp)250

Energetická hodnota celkem: 17969 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 216, Sacharidy (g): 481 SAFA (g): 30 Cukry (g): 127 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 599 kJ

Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 1 Cukry (g): 4.2 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Postup přípravy

Necháme vykynout kvásek z půlky mléka a půlky cukru. smícháme vše dohromady a dobře prohněteme. Necháme kynout 2 hodiny. Pak tvoříme koláčky, plníme povidly, tvaarohem a jiným. Pečeme 20minut na 180st. Ještě horké potíráme bílkem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma