TOPlist


mexický guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: svataj
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mleté maso na sekanou500
Cibule200
Fazole červené sterilované (Bonduelle)300
Zeleninová směs mražená - průměr500
Rajský protlak100
Smetana na vaření 10 % tuku průměr100
Česnek30

Energetická hodnota celkem: 10688 kJ

Bílkoviny (g): 124, Tuky (g): 169, Sacharidy (g): 134 SAFA (g): 76 Cukry (g): 65 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1781 kJ

Bílkoviny (g): 20.7, Tuky (g): 28.2, Sacharidy (g): 22.3 SAFA (g): 12.7 Cukry (g): 10.8 Vláknina (g): 5.7 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma