TOPlist


Vepřová dušená kýta po znojemsku, rýže

  • Uživatelský recept
  • Autor: Irena27
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta na řízky90
Oleje (všechny druhy)3
Cibule15
Okurky sterilované20
Mouka pšeničná hladká5
Rýže Parboiled syrová50

Energetická hodnota celkem: 1740 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 6 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté a osušené maso naklepeme, mírně osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji na orestujeme nakrájenou cibulku, plátky masa opečeme z obou stran, okmínujeme, zalijeme vodou a dusíme. Během dušení přisypeme na kostičky nakrájenou kyselou okurku. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou a dobře ji provaříme. Podáváme s dušenou rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma