TOPlist


Kynutá bublanina s ovocem

  • Uživatelský recept
  • Autor: alenkaskl
  • Porce: 20.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká50
Mouka pšeničná polohrubá400
Mouka pšeničná hrubá150
Droždí 30
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr330
Žloutek75
Cukr průměr175
Máslo125
Hrušky750
Jablka200

Energetická hodnota celkem: 19756 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 130, Sacharidy (g): 782 SAFA (g): 62 Cukry (g): 304 Vláknina (g): 70 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 988 kJ

Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 39.1 SAFA (g): 3.1 Cukry (g): 15.2 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

skořice do drobenky, citrónová kůra do těsta

Postup přípravy

Zadělané těsto dáme na vymazaný plech, na to ovoce a necháme hodinu kynout. Posypeme drobenkou a pečeme v troubě do růžova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma