TOPlist


Vepřová panenka plněná suš.švestkami

  • Uživatelský recept
  • Autor: HelMad
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta na řízky800
Švestky sušené46
Švestková povidla50
Oleje (všechny druhy)4
Vlašské ořechy42

Energetická hodnota celkem: 9092 kJ

Bílkoviny (g): 153, Tuky (g): 142, Sacharidy (g): 62 SAFA (g): 55 Cukry (g): 50 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2273 kJ

Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 35.5, Sacharidy (g): 15.5 SAFA (g): 13.8 Cukry (g): 12.5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

lžička skořice, špetka drceného hřebíčřku,sůl

Postup přípravy

Do panenky uděláme kapsy,švestky nakrájíme a smícháme s povidly, ol.olejem, kořením a oříšky.Směsí plníme kapsy.Ricottu smícháme s bylinkami a solí a dáme do lednice.Příloha opečené brambory. Maso opekáme z obou stran a podáváme s nokem rocotty.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma