TOPlist


Čalamáda ze zelím

  • Uživatelský recept
  • Autor: Doubalinka
  • Porce: 26.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl140
Cukr průměr400
Oleje (všechny druhy)300
Ocet400
Mrkev250
Cibule170
Paprika žlutá 300
Paprika červená300
Paprika zelená300
Zelí bílé hlávkové1000

Energetická hodnota celkem: 20965 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 306, Sacharidy (g): 538 SAFA (g): 37 Cukry (g): 479 Vláknina (g): 53 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 806 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 20.7 SAFA (g): 1.4 Cukry (g): 18.4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

ocet, olej, sůl, cukr

Postup přípravy

Vše nakrájíme na nudličky, přidáme olej, ocet, sůl a cukr. Promícháme a necháme 24 hodin odstát v chladu. Zelenina pustí šťávu. Pak plníme do sklenic, zalejeme šťávou a sterilujeme při 80°C 20 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma