TOPlist


jablečnoperníková buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: svataj
  • Porce: 48.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr110
Kakao Holandské rozpustná směs10
Jablka400
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr200
Oleje (všechny druhy)100
Cukr průměr210
Mouka pšeničná polohrubá500
Čokoláda na vaření průměr50
Mandle20

Energetická hodnota celkem: 18196 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 146, Sacharidy (g): 682 SAFA (g): 30 Cukry (g): 295 Vláknina (g): 50 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 379 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 14.2 SAFA (g): 0.6 Cukry (g): 6.1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma