TOPlist


Bůček zapečený s křenem a jogurtem

  • Uživatelský recept
  • Autor: babuskajaruska
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové tučné průměr750
Jogurt bílý selský (Hollandia)380
Křen smetanový (Spak)250

Energetická hodnota celkem: 18921 kJ

Bílkoviny (g): 136, Tuky (g): 420, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 172 Cukry (g): 33 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 4730 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 43 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Plátky bůčku posolit opepřit a potřít směsí z krenexu a jogurtu. Zatočit a dát do pekáčku. Zbytek směsi rozetřít na rolky. Péct cca 1,5 hod v troubě při 170 st.C

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma