TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Čočka na kyselo

Zpět
  • Autor: venyseks
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, ocet

Energetická hodnota celkem: 9079 kJ

Bílkoviny (g): 132, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 305, SAFA (g): 19, Cukry (g): 62, Vláknina (g): 56, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2270 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 76.3, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Čočku namočíme (cca na 2-3 hodiny). Vaříme ji do změknutí (40 minut). Osmažíme cibulku, na ni dáme měkkou čočku, osolíme, opepříme, zahustíme, okyselíme dle chuti (octem nebo citronem). Podáváme s chlebem a párkem nebo klobásou.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři